fbpx

Ograje montažnih hiš

V modernem času postaja vedno bolj priljubljena gradnja montažnih hiš. ki ponuja odlično možnost sestavljanja na gradbišču iz prej izdelanih elementov. Način gradnje omogoča možnost vselitve v dveh do treh mesecih od pridobitve gradbenega dovoljenja. Zaradi možnosti hitre vselitve se je v Sloveniji korenito povečalo zanimanje za takšne oblike stanovanjskih zgradb, čemur je sledil hiter razvoj vrhunskih podjetij za gradnjo montažnih hiš. Večina si želi, da bi videz njihovega doma sledil najnovejšim smernicam, k temu pa veliko prispeva tudi ograja.

Pri MN Group d.o.o. si prizadevamo, da bi bile naše ograje primerne prav za vsak dom, zato nam možnost sodelovanja z različnimi podjetji, ki gradijo montažne zgradbe, veliko pomeni. Kljub leseni konstrukciji takšnih zgradb, Vam ponujamo sistem pritrjevanja ograj, ki bo zagotovil enako trdnost kot vgradnja v beton.

Ponujamo 2 postopka vgrajevanja –  bočno in standardno. Sistem bočne vgradnje v montažne hiše je sledeč: Na izmeri na vašem objektu se domenimo o modelu in natančni lokaciji ograje ter vam dodelimo termin montaže. Na dogovorjenem mestu v steno izvrtajo določeno število lukenj, ki bodo zadostovale za vrhunsko trdnost Vaše tipske ograje. V luknjo pritrdimo spax vijake,na koncu vijakov pa privarimo navojne palice. Ko to vse skupaj pritrdimo v steno montažne hiše, lahko pritrdimo na navojne palice celotno ograjo. Standardna vgradnja se od bočne razlikuje le v lokaciji vpenjanja stebričkov. Pri tem postopku so stebrički pritrjeni v tla s pomočjo spax vijakov, ki držijo nosilce za stebričke.

Res ne bi imeli brezplačne izmere?Prepustite to našim strokovnjakom.