fbpx

Fence

Po naših dolgoletnih izkušnjah, želji po nenehnemu izboljševanju in prilagajanju vrtnih sistemov ograj, Vam po novi najnovejši inovaciji predstavljamo ograjo Fence.

Model ograje Fence je naš najnovejši tip vrtne ograje, ki je unikaten v vseh pogledih. Daje videz moderne in sodobne elegance, ki jo potrebuje Vaš objekt, da zasije v vsem svojem sijaju. Fence je sestavljen iz edinstvenega stebrička, ki povezuje dva panela na vsaki strani, katera je moč popolnoma prilagajati, tako da sta oba panela po namestitvi enakih dolžin ob straneh.

Dobavljiva je v številnih barvah in se tako lahko čimbolj zlije z Vašo okolico ter zasije v izbrani barvi, ki bo vaš objekt naredila bolj moderen in eleganten.

Vsi ALU sestavni elementi MN-ograje so iz visoko kakovostnega eloksiranega aluminija, ki s postopkom  eloksacije pridobi vrhunsko zaščito pred vsemi zunanjimi vplivi (dež, veter, sonce, sneg) in zato ne potrebuje nikakršne nege in vzdrževanja. Jamčimo Vam, da bo ograja tudi po večletni uporabi izgledala kot nova.

Dobavljiva je že od 125 € na tekoči meter z montažo, nudimo pa vam tudi brezplačno izmero po celi Sloveniji.

Res ne bi imeli brezplačne izmere?Prepustite to našim strokovnjakom.