fbpx

Alu ograje

Aluminijasti ograjni sistemi

Visoka, certificirana kvaliteta

Odpornost na vremenske vplive


Prilagodljiva ter hitra montaža


Skoraj brez vzdrževanja in brez odtisov


V podjetju MN GROUP d.o.o.  izdelujemo in montiramo aluminijaste ograjne sisteme, ki so primerni za stanovanjske hiše in poslovne objekte. Pri adaptacijah in novogradnjah se projektanti, investitorji ter posamezniki odločajo za materiale, ki so večni in ne potrebujejo vzdrževanja, poleg tega pa so modernega in estetskega videza. Alu ograje nudijo vse omenjene lastnosti.

Alu ograje so primerne za obmorske kraje, saj odlično kljubujejo soli in rji.

Naše zunanje ter notranje alu ograje so narejene iz visokokvalitetnega eloksiranega, brušenega  ter anodiziranega aluminija. Primerne so za postavitev balkonov ali teras, zunanjih ter notranjih stopnišč, ob bazenih in okolici hiše ter za vse poslovne objekte iz vizualnih in varnostnih razlogov.

V primerjavi s klasičnimi inox ograjami, so alu ograje lažje in vijačene, njihov izgled pa je identičen inox ograjam. Prednost alu ograj sta estetika in varnost, v nasprotju z inox ograjami pa ne potrebujejo pretiranega vzdrževanja.

Alu ograje so odporne na UV žarke, mraz, vročino in ostale ekstremne vremenske razmere. 

Alu ograje so sestavljene iz izredno kakovostnih profilov. Primerne so za montažo v tla in s strani, odvisno od želj posameznika.

Popolnoma se prilagodimo Vašim osebnim željam glede oblike ograje in vam puščamo prosto izbiro števila vertikalnih  ter horizontalnih prečk. Ograje je možno kombinirati s steklom, PVC steklom, lesenimi elementi, pločevino in drugimi materiali.

Res ne bi imeli brezplačne izmere?Prepustite to našim strokovnjakom.