Balkonske ograje

Balkonska alu inox ograja

V podjetju MN GROUP D.O.O. izdelujemo in montiramo balkonske ograje, ki so primerni za poslovne objekte in stanovanjske hiše.

Naše notranje ter zunanje balkonske ograje so narejene iz visokokvalitetnega eloksiranega, brušenega ter anodiziranega aluminija. Balkonske ograje priskrbijo lep izgled in varnost, saj so narejene po predpisanih varnostnih standardih.

Pri novogradnjah ali adaptacijah se projektanti, investitorji ter posamezniki odločajo za materiale, ki so večni, ne potrebujejo vzdrževanja in imajo moderen izgled. Primerne so za postavitev balkonov ali teras iz varnostnih ter vizualnih razlogov.

Montaža se lahko vrši v tla ali od strani v stransko ploskev z bočnimi nosilci. Posebnost naših ograj je hitra montaža, prilagodljivost, majhna teža in varnost.

Ograje kljubujejo vsem vremenskim razmeram. Na njih se ne poznajo prstni odtisi in ne zahtevajo nobenega posebnega vzdrževanja.

Popolnoma se prilagodimo Vašim željam glede oblike balkonske ograje, saj lahko sami izbirate število horizontalnih ter vertikalnih prečk. Možnost kombinacije ograje z lesenimi elementi, steklom, pvc steklom …